web
statistics

Retourinformatie

Retourinformatie
Je bestelling is met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Mocht er naar jouw mening toch iets niet in orde zijn dan kun je retourneren.

Retourzendingen
Wij accepteren de volgende retourneringen alleen in ongeschonden productstaat en in een zo oorspronkelijk mogelijke verpakking. 

Binnen 14 dagen na ontvangst kun je de bestelling herroepen. Vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen.
Het opgeven van een herroepingsreden stellen wij zeer op prijs, maar is niet verplicht. De kosten van de retournering zijn voor eigen rekening.
Voor producten die geschonden of gehavend zijn teruggestuurd, kunnen wij naar alle redelijkheid kosten in rekening brengen.
Heb je nog vragen over retourneren? Voordat u een product retour gaat zenden, neem dan altijd eerst contact met ons op via 
info@multistores.eu.

Zakelijke bestellingen retourneren

Heeft u een zakelijke bestelling gedaan? Dan gelden er andere voorwaarden voor retourneren. De Wet kopen op Afstand is niet van toepassing op bedrijven. Neem contact op voor de mogelijkheden. Wanneer na overleg een bestelling geheel of gedeeltelijk wordt geretourneerd, zullen er verwerkingskosten in rekening worden gebracht. De verwerkingskosten bedragen 15% van de aankoopwaarde van de geretourneerde producten plus een standaardtarief van € 7,50 incl. BTW. Specifiek voor u bestelde producten, verzegelde producten waarvan de verzegeling is verbroken en op maat gemaakte producten worden niet retour genomen. Voordat u een product retour gaat zenden, neem dan altijd eerst contact met ons op via info@multistores.eu.


Retouradres:

Multistores.eu 
T.a.v. Afd. Herroeping
Saliestraat 2
2292 CR WATERINGEN 


Bied vervolgens het pakket aan een post agentschap aan en vraag naar een Track & Trace bewijs bij het retourneren.